Sommar i P1 med Anders Ankan Johansson

Sommar i P1 med Anders Ankan Johansson


Anders är komiker, och det är anledningen till att jag ser fram mot att få lyssna på hans program, med ett leende på läpparna. Han inleder sitt program ganska typiskt, “Jag har inte haft det så tufft, vit man från villaförort, välbärgade föräldrar, inte mobbad, frisk och genom att göra precis det jag vill, det vill säga skoja, har jag skaffat mig en stabil och trygg ekonomi” Redan här kan man inse att det här blir nog inga större avslöjanden, som få folk att sätta i halsen. Anders fortsätter “Visst har jag haft en del bekymmer, men de flesta har jag skaffat mig helt själv” Men, som han fortsätter med, man kan för göra sommarprogrammet ändå. Det är han ett exempel på. Anders är fullblodsproffs på att inte säga något vettigt. Han är komiker och lagt ett helt yrkesliv på att inte säga något vettigt alls. Han fortsätter i inledningen med följande: “Jag är bra på ångest också, alltså superduktig.”
Programmet går på i ungefär samma stil. Och jag måste säga att jag njöt av varje litet misstag som Anders har gått igenom. Jag vet inte om han är sådan, även privat, jag har bara en officiell bild av honom. Och där är han rolig, en av de egenskaper han sjäv sa att han hade, och att han var bra på. Det stämmer ordentligt. Lyssna på detta program, och du har knappt en timmes nöje, jag lovar. OK under förutsättning att du har samma humor som jag har.

Läs mera om Sommar i P1 här på seniormagazinet

Sommarpratare den 14 augusti 2021

Sommar i P1 Anders Ankan Johansson
Sommar i P1 – Anders Ankan Johansson

Ett svar på “Sommar i P1 med Anders Ankan Johansson”

  1. Pingback: Sommar i P1 - skapande

Lämna ett svar